Aksglæde + Yune på Atlas

LYDEN AF ROSKILDE

 

coll3 coll1 coll2

Det lille Danmark er blevet lyst igen, og alle render rundt med softice-lyster. Det vidner om, at roskilde festival 2017 ligger tættere på, end som så. Jeg glæder mig vildt, og jeg syntes egentlig at programmet har foldet sig ud, pænt meget som jeg ønskede det. Et rigtig roskilde program, fuld af kontrast. Jeg har selvfølgelig samlet tre timers roskilde-lyd, som i kan lytte til, når eksamener og arbejdstimer inden de orange telte bliver hejst, syntes lidt for lange.

Særligt glæder jeg mig til The XX, Father John Misty, Savage Rose, Angel Olsen og selvfølgelig årets absolutte hjerteknuser, eks-forsanger for Ulige Numre, Carl Emil Petersen.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Aksglæde + Yune på Atlas