Kunstnere der viste deres værd i 2016

Lørdags-opfordring

Paul McCartney during the filming of 'Help!' 1965:

Vinteren har bogstaveligt talt lagt sig på min terrasse, og verden synes helt hvid fra vinduet. I dag er en af de dage, som jeg har afsat til at færdiggøre og starte nye indlæg, læse musik-magasiner og lytte til albums, jeg burde have hørt for længst. Det betyder altså, at i dag er en rigtig god dag. Og netop på sådan en dag, mellem alt den nye musik og de mange ord, så lytter jeg til Søren Bebe Trio’s album fra november. Jazz der varmer, så det ikke gør noget, at verden synes hvid.

Så det syntes jeg også du skulle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kunstnere der viste deres værd i 2016