Fem plader der ændrede mit liv

Ønsk dig eller giv en kær: kulturoplevelser

Related image

1: På danske læber, Leonard Cohen sange fortolket på dansk.

I 2004 samledes en række danske kunstere sig, og lavede i fællesskab albummet På Danske Læber, en samling danske cohen fortolkninger. Herunder navne som Tina Dickow, Steffen Brandt, Niels Skousen, Povl Dissing, Nikolaj Nørlund, for bare at nævne få. På Nørlunds intiativ, bliver pladen fornyet, og selv samme musikere opfører musikken på Store  Vega. Jeg tror det bliver bevægende, og en meget smuk tribute til afdøde Leonard Cohen.

Find billetter HER

2: Gavekort til DET NY TEATER, Århus

Hver år byder Århus Teater på fantastiske forestillinger, med både teater og musikalske oplevelser. Selv var jeg inde og se Johny Cash teaterkoncert i Oktober. De har bygget et koncept op, hvor de hver år byder på en ny teaterkoncert. John Lennon – Imagine sidste år, som jeg desværre ikke var hjemme til at se og 2014, hvor jeg var inde og se teater koncert om Gasolin. Fremragende!

Gavekort kan købes HER

3: SAVAGE ROSE 50 års jubilæum, DET KONGELIGE TEATER

I anledningen af Savage Rose’s 50 års jubilæum, spiller de en kæmpe koncert på Det Kongelige Teater i København. Jeg tror, det bliver noget ganske særligt. Jeg var selv inde og høre Savage Rose på Train i Århus forrige fredag. Jeg lover dig, at Anisette og resten af bandet vil levere et stykke danmarkshistorie, med skrig, vildskab, skønsang, drømme og poesi.

Køb billetter HER

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fem plader der ændrede mit liv