3 film der gjorde indtryk #01

Back at it again w. Retrocarla

Siden sidst er der sket en masse. Både rundt om mig men også inde i mit hoved. Virvar, struktur og så virvar igen. As always. Jeg bor i Danmark igen, har fået en hundehvalp, genoptaget gamle men også fundet nye venskaber og jeg glædet mig over, men også grædt over at være ’dansker’ igen.

Jeg har ikke tid til de ting jeg gerne vil, fordi jeg er startet på gymnasiet. Endda nogle af de ting, jeg aller aller helst vil, har jeg ikke tid til. Eller overskud til, når jeg kommer hjem kl. Fire og er TRÆT.

Jeg kunne sagtens vælge bare at lade gymnasiet glide forbi som det gør nu, med venner, lektier, fester m.v. og når så jeg har tid til mig selv, spiller jeg guitar eller ser film. Men jeg mangler bare noget – og jeg kan mærke det!

Bloggen er mit kreative rum, som er en virkelig nødvendighed for mig – tror jeg nok. I hvert fald kan jeg ikke slippe den helt, selvom jeg ikke har skrevet eller haft overskudet til at opdatere længe. Jeg har også haft brug for at sætte ramme om mine emner på bloggen, og brugt det som undskyldning for ikke at lave noget.  Men jeg tror min ramme bliver, at der ikke er nogen ramme. Fordi hvad er et kreativt rum eller en blå sky, hvis man putter en ramme nedover.

Med det vil jeg sige tak og sorry til dem, der har tjekket bloggen i mens jeg har boet i Kansas. I giver ikke så nemt op, må man sige. Nu er der comeback!

vi ses snart

ee2161246ece7f4379c62ed6d571e037

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

3 film der gjorde indtryk #01