Carlas filmanbefalinger #1

Lately on INSTAGRAM #2

Indlæg skrevet d. 10/8 

Det er sjovt at der nærmest er flere læsere der har ansøgt mig på snapchat, end dem der følger mig på instagram. Det underlige er, at jeg aldrig har nævnt min snapchat noget sted, så i må have vurdere at min snapchat bare var det sjovere, eftersom jeg går under samme navn på de sociale medier – dengsecarla.

Men nu får i altså en lille opdatering fra den der instagram alligevel (-:

 

33

Min veninde og jeg fik lidt af et chok, da vi en nat pludselig hørte noget kravle henover vejen. Det var så fætter-frø, som jo viste sig at være en ganske rar fyr. Jeg har en seriøst kærlighed til frøer, da jeg var lille lavede jeg faktisk frø-landskaber til alle mine små frø-venner.

Den dag frøen bliver en truet dyreart, donerer jeg hele min bankkonto til dem! 

22

Et ud af mange farvel-er til min veninder, det er altså øv uden mine yndlings piver i 11 måneder )-:

44

I Hundested med min søde veninde – det er forresten mine trolde-tæer til venstre (læg mærke til kuløren, den har jeg arbejdet hårdt for!)

55

Familien Dengsø/Hansen på Ærø, hvor de i øvrigt laver en seriøst god is!

11

Jeg går mig mine sidste ture, og får sagt lidt farvel til mine små ruter. 

66

Jeg har været i Kbh et par gange i ferien, både med familien og med en veninde. Vi var i øvrigt inde og se dokumentaren om Amy Winehouse der kører i biograferne nu, den kan anbefales!

77

Endnu et farvel/på gensyn med en veninde, her i Jurs Sommerland, hvor jeg i øvrigt tog Juvelen 4 gange! Det skal lige nævnes, at jeg før i tiden kun tog forlystelser for børn – små børn 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Carlas filmanbefalinger #1