Indretningsplaner // Nordisk-boho-70'er?

De første dage i Kansas

På trods af, at jeg er mange timers transport væk fra alt der normalt, går under min betegnelse af hverdag, hjem og tryghed, har jeg det godt her i lille Medicine Lodge, midt uoverskueligt store USA. Min værtsfamilie tog i mod mig med banner, gaver og knus i lufthavnen, og selvom det selvfølgelig tager tid og kræfter at blive en del af en ny familie og deres hverdag, syntes jeg, at jeg er nået et godt stykke vej allerede. De er alle tre meget åbne og venlige.

I går var vi til pool party med de andre udvekslingsstudenter, og det var enormt rart at opleve at baggrund pludselig ingen betydning har, når vi har så meget tilfælles i vores nye situation i Kansas.

Det er så underligt at opleve, at jeg per automatik, pludselig tænker på engelsk – allerede!

Translate;

My first days in Kansas has been an experience for me. My host-family are very kind and open, I’m looking forward to 11 months with them, as my family. I went to a pool-party with the other exchange students – it was good to talk with someone in the same, new situation. It’s funny, I’m already thinking thoughts in English.

kannsas

Picture: Pinterest

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Indretningsplaner // Nordisk-boho-70'er?