Jeg vil væk fra smukke Danmark

Carlas filmanbefalinger #1

Jeg er sådan et rigtigt film-menneske, og noget af det bedste jeg ved, er at tage i biografen og se en ny, DANSK film. Jeg er tosset med danske film! Derfor en ny lille serie på bloggen, hvor jeg indimellem vil byde ind med en lille filmanbefaling, da jeg efterhånden har set en .. ja, pæn håndfuld danske film (-:

Selvom det efterhånden er måneder siden jeg så filmen her i biografen, gør det den hverken dårligere eller mindre relevant – det er nemlig filmen Lang Historie Kort.

lang

I løbet af tre år samles en gruppe venner til otte fester. Vennerne har alle det til fælles, at de deler drømmen om at leve i det perfekte parforhold med den eneste ene. Ingen af dem synes dog helt, at realiteterne står mål med deres romantiske forestillinger.

Jeg er fortaler for HYGGELIGE og SJOVE, hverdags-skildrene film og det lever denne her i hvert fald op til. Skuespillet er som altid – enormt troværdig og i vaske ægte, dansk skuespiller kvalitet. Derudover medvirker Trine Dyrholm som lesbisk, den allestednærværende Danica Curcic, Jens Albinus, en lidt beruset Mille Lehfeld og mange flere af de rigtig gode, velkendte ansigter. Jeg er fan!

Se traileren lige HER

star

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg vil væk fra smukke Danmark