Et lille sommerportræt

Streger & læseferie

ja

 

Jeg havde netop sådan en dag, hvor jeg simpelthen ikke kunne lade blyanten ligge, selvom jeg egentlig har læseferie. Jeg elsker det, når jeg gider. Så er det faktisk ret ligemeget hvor pænt resultatet bliver, det er bare virkelig rart at tegne. Det er lidt som om min hånd er lavet til det, sådan ind imellem. Der er selvfølgelig også dage, hvor det slet ikke fungerer for mig. Det er faktisk ikke engang fordi det bliver grimt, mere fordi jeg ikke kan slappe af i det, og måske konstant skal svare en eller anden på snapchat. Ser virkelig frem til den dag jeg har tegnet så evigt mange tegninger, at jeg begynder at blive sådan rigtig skrap til det. Jeg er også begyndt et lidt større projekt på lærred, som jeg nok også deler med jer i løbet af ugen.

Jeg har virkelig haft prøver i hovedet hele sidste uge, men nu er mundtlig engelsk heldigvis overstået, og jeg har godt en uge til næste eksamen. Det betyder også lidt mere aktivitet herinde, jeg beklager virkelig de manglende indlæg i øjeblikket – men pisse fedt at se i hænger på alligevel, utroligt nok når jeg ikke har været aktiv i over en uge.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Et lille sommerportræt