Regnvejr, chai latte og klippeklister

De lykkeligste er de som:

Masha Reva 5

 

Ordensmennesker er i mit hoved, alt for tit regnet for værende de lykkeligste mennesker, jeg gør det også selv – regner dem for at være lykkeligere. Ordensmennesker har altid orden i tøjskabet, skoletasken, tidsplanen, pengepungen – basically, alt der er at have orden i.

Så er det os andre, der lige ‘overser’ hvor krøllede bukserne egentlig er, eller hvor mange penge der nu var på kortet, glemmer at rydde op i skabet og reder seng sådan maks. to gange om ugen.

Det giver jo god nok mening, at det er den øverste kategori man vil regne for værende den mest lykkelige. Har man styr og overskud på hverdagsrodet, må resten da egentlig langt hen af vejen, også gå langt lettere. Jeg tror det er sandt! Jeg tror virkelig på, at ordensmenneskerne har lettere vej til overskud og måske endda til lykkefølelsen. Jeg beundrer virkelig ordensmenneskerne for at kunne alt det, jeg ikke kan. Jeg har en veninde, som rent faktisk tilbyder mig at lægge alt mit tøj sammen forfra, fordi hun syntes det er rart (og det er ellers ikke fordi jeg er den, med det mindste tøjskab ..)

Dét er skuda overskud!

Men jeg er faktisk kommet frem til, at de mennesker jeg i bund og grund aller helst ville ligne, er de mennesker der formår at leve lykkeligt i rodet. Dem, der på magisk vis har overskud og glæde i alt de foretager sig – også selvom de hverken har faste indtægter, on-point-pænt-og-nordisk-hvidt-og-parfumeret-værelse eller en fast fremtidsplan.

DET er overskud – og det muligvis største psykiske overskud, uden behovet for det konstant fysiske overskud, gennem ens orden. Sådan vil jeg gerne kunne være, jeg tror seriøst det er det tætteste man kommer på personlig frisættelse!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Regnvejr, chai latte og klippeklister