ER MODE FOR ALMINDELIGE MENNESKER?

Tilbage til 80’erne // Dengang verden var i farver

ja

Normalt plaprer jeg op om alverdens Pink Floyd, John Lennon, The Savage Rose, Bob Dylan, The XX og generelt alt med en dybere mening, og med en masse lag, tyngde og perspektiv. Derfor er jeg både en smule pinlig, men også glad for at kunne overraske jer med, at det denne gang ikke bliver noget lignende – overhovedet.  Vi skal så langt væk fra Pink Flyd som man måske kan komme, nemlig til god dansk 80’er musik – hold kæft hvor det rykker!

Dansk 80’er musik er fantastisk, fordi enhver bliver glad af sange som Sui Sui, Indianer, Jonathan mv. Jeg får totalt flashback til min barndom, og jeg bliver pludselig mindet om, at All my love var min yndlingssang, og at jeg i grunden også var fuldkommen opslut af de to danske spillefilm, Buster og Barndommens Gade. Jeg elsker 80’erne.

Så i dag kommer mine 80’er favoritter, på dansk. Det er så befriende, at man dengang kunne skrive en sang, om lige præcis den følelse man havde inden i, uden at pakke den ind i alverdens filosofiske, kringlede kærlighedsmetaforer. TAK 80’ERE, du er én stor farvelade i musikhistorien!

All My Love – Rocazino

Barndommens Gade – Anne Linnet

Hvor længe vil du ydmyge dig – Danser Med Drenge

Sui Sui – Sneakers

Jeg vil la’ Lyset Brænde – Ray De Ohh

Verden Er I Farver – Lis Sørensen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ER MODE FOR ALMINDELIGE MENNESKER?