Forelsket i fjenden..

Lad dig inspirere // Top 5 insta-farvoritter

insta

Jeg elsker det sociale medie instagram, og bruger det som en daglig inspiration til bl.a. bloggen, men også til en mere generel hverdagsinspiration. Jeg syntes det er et herligt tidsfordriv at bladre igennem en masse lækre, skøre, kunstneriske og farverige billeder, når man kører i tog, bus, bil whatever det nu kunne være.. Jeg har virkelig mange mode idoler, som altså indebærer både kunstmode og fashionmode, et par styker har jeg endda opdaget gennem instagram.

I hvert fald, så håber jeg i også bliver fanget af nogle af mine personlige favoritter! Derudover kan i også finde min egen instagram her, godt nok skal i lige bede om lov til at følge mig, da min profil er privat (underligt jeg deler den offentligt egentlig .. )

1; Tyfrench

2; Lellopepper

3; Elizabethgad

4; Ihavethingswithfloors

5; Trinekjaer (Trine’s Wardrobe)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Forelsket i fjenden..