Ugens inspiration // Bloggere

Hvor er det vigtige blevet af?

5e3a797dcf34e49c-_MG_9024

 

Er bloggin bare noget enhver kan blive god til, ligesom fodbolt eller klaverspil? Kan enhver med en lille interesse indenfor f.eks. makeup eller mode, blogge? Og er det i så fald, noget folk har lyst til at læse og følge med i, bliver de inspirerede? Man skal vel have en målgruppe og et udgangspunkt, eller er det fint bare at sætte ord på hverdagen, kan det også godt være inspirerende?

Argh det irritere mig, hvor mange indlæg bloggere bare i dag, har skrevet om den der fuldkommen ligegyldige kjole, som halvdelens af befolkningen ser som en guldfisk. Ja, det er måske meget sjovt med de farver – men hvad vil i med det i et blogindlæg? Altså, bloggin er da til for at inspirere? Hvor mange blogger ikke også om deres fredag aften på sofaen, klassiske “se engang min veninde og jeg – vi spiser slik og ser x – factor”. Hvad laver noget så ligegyldigt, det sted man skulle fyldes af kloge ord, passion og vildt gennem overvejede, reflekterede og mest af alt inspirerende input.

Jeg syntes lige pludselig bloggin handler om at eksponere sig selv til noget virkelig positivt, alle de bedste sider skal helst overdrives, så kan de knap så gode sider bare viskes ud. Det er jo kedeligt, normalt og vildt hverdagsagtigt. Hvor er det personlige og inspirerende så blevet af?

Da jeg startede bloggen for anden gang, var/er det fordi jeg virkelig bare gerne vil dele ud af noget af det, mine passioner bygger på – hele min retro verden, som jeg selv får så meget ud af, og som bare ønsker at kunne dele med andre end mig selv og min omgangskreds. Mange af mine indlæg kan jeg bruge timer på, og når så jeg ser de der lamme “fredag på sofaen” indlæg som ligger på en modeblog, ja så forstår jeg det ikke.. Jeg hopper selv i fælden, især fra december ligger der bunkevis at sjuskede, små indlæg, proppet med dårlige instagram billeder.

Og med hele den negative ordstrøm, prøver jeg nok bare at formidle et budskab om, at vi burde sætte flere ord på noget mere indholdsrigt og inspirerende, og måske bare nyde vores fredag – helt uden at poste sin instagram på bloggen..

 

 

 

 

4 kommentarer

 • Frederikke Feilberg

  Det her er en af grundende til at jeg elsker din blog! 😀
  Du har fuldstændig ret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Haha, jeg tænkte faktisk det samme mht. den kjole 😀 Men helt enig i de ting du skriver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Retrocarla

   Tusind tak skal du have, godt jeg ikke var den eneste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ugens inspiration // Bloggere