New year, new me - helt ærligt ....

Onsdags album – Simon & Garfunkel

Simon%20&%20Garfunkel

Bridge over trouble Water

Ugens album bliver et jeg i hvert fald har hørt et par gange om ugen de seneste par måneder.. Nemlig Bridge over trouble Water af Simon & Garfunkel.

Albummet er en klassiker, og indeholder flere sange som er helt tidsløse. Det er et efterhånden ældre album, helt tilbage fra 1970. Der er ikke så meget at forholde sig til at albummet, da det med sine 11 sange, ikke er længere end 37 min – det syntes jeg faktisk er et plus, lige på dette album.

Jeg har udvalgt lidt af de bedste, og nok også mest kendte sange fra albummet.

Keep the costumer satisfied – et lidt glad-i-låget nummer, som også udover at være et af de bedste numre på albummet, er et af mine yndlingsnumre generelt.

The Boxer – Puuh, det nummer er bare på mange måder magisk og ganske enkelt, genialt skrevet og komponeret!

Bridge over trouble WaterEt rigtigt klavernummer .. Den er så fin, og den skiller sig lidt ud fra albummet, da den er utrolig skrøbelig og meget, meget smuk. Virkelig en af de sange, som rør mig dybt. Hvis du ikke før har hørt nummeret, så smut ind og lyt – det er simpelthen en nødvendighed 🙂

The only living boy in Newyork – Faktisk det nummer jeg pt. lytter mest til fra albummet. Er lige begyndt at spille den lidt selv på guitaren, og især versene er så geniale. Kan ikke sige andet, end lytlytlyt!

Hvis du skulle gå hen og blive vild med de to gutter, kan jeg stærkt anbefale også at lytte til albummet Sounds Of Silence.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

New year, new me - helt ærligt ....