Hozier

New year, new me – helt ærligt ….

Årh altså, vi udskrifter jo bare 4’tallet med et 5’tal.

I dag og i går er de sociale medier nærmest druknet i nytårstamtam .. Jeg må nok tilstå, at jeg syntes nytår er overvurderet. Det er da skønt med en anledning til at hoppe i de højeste stiletter og en stram glitterkjole, som man må sige hitter blandt de unge d.31 december. Konfetti, fyrværkeri, fest og mængder af alkohol; det er da på sin vis også ret skønt! Nej den del af nytåret er en herlig slutspurt ud af det gamle år, og en farverig velkomst til det nye.

Jeg syntes bare det er super overvurderet, hele det her nytårsfortsæt ræs som køre, år efter år.

Måske er det også lidt generaliserende at sige, da der findes flere former for nytårsfortsæt, og de som først er mulige i 2015, er jo oftest virkelig fornuftige. Men de der…

Jeg vil gerne tabe mig, jeg vil være mere positiv, jeg vil købe færre sko, jeg vil ikke bruge makeup, jeg vil spise sundere, jeg vil læse flere gode bøger, jeg vil give flere gaver, jeg vil ditten jeg vil datten .. New year, new me

Meget fint at man har ambitioner om det ene og det andet, men hvad har det med nytår at gøre? Hvad er forskellen på om det er 31.december 2014, eller 1.januar 2015? For de fleste ikke noget, samme skole/job, samme venner, samme vinter, og samme jeg.

Det handler om selvkontrol og viljestyrke og ikke om nogen anledning til et talskifte. Jeg syntes det er en ærgerlig fælde, og en meget dum måde at trække tiden ud. Vil man virkelig noget, kan man da hanke op i sig selv hvert øjeblik det skal være, og blive mere positiv eller spise sundere – hvis det er det man ønsker! Hvorfor vente til nytår, hvis du kunne blive mere positiv allerede i dag? Hvilken motivation ligger der i at trække tiden? Jeg kan ikke se det ..

Jeg syntes det er skørt og overvurderet 🙂

New-year-resolutions

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hozier