Marisa Chafetz - retro fotograf

King Krule – rødhåret rebel

king krule

Archy Marshall, fyren bag King Krule.

Navnet på en rødhåret knægt på kun 20 år, som har været et kendt navn siden sit debutalbum, 6 feet beneath the moon, som han udgav på sin 19 års fødselsdag, august 2013.

Jeg vil gerne dele Archy Marshall  med jer læsere, da jeg selv syntes han er ret enestående og lidt af en rebelsk udstikker. Hans tekster bygger på hans opvækst, og om det at være teenager i England. Archy Marshall tænker primært tilbage på de tidligere år, som en stor betonklods – det er altså meget dystre og grå tekster, i hvert fald størstedelen. Hans hoveværk er indtil videre 6 feet beneath the moon, da den blev ret godt modtaget af anmelderne. Han er lidt at en grunge fyr, men på en cool måde. Hans tekster er virkelig dybe og reflekterede, selvom de er på tunge og grå. Jeg syntes ikke at have set ret meget, som ligger op af hans type musiker – på trods af, at han virkelig  ligner en ung udgave af Erik Hassle.

Musikken er en spøjst størrelse, og en mærkelig mørk version af noget der liger The XX ‘s debutalbum, The XX.

Hvis man spørger mig, er de fedeste King Krule numre helt sikkert;

Easy Easy, Out Getting Ribs, Baby Blue og Cementality.

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Marisa Chafetz - retro fotograf