Onsdags album - Simon & Garfunkel

Tænksomme streger og skitser

Mm, nogen gange har man behov for at udtrykke sig lydløst, og det gør jeg gennem min tegning. Når jeg tegner, er det, det eneste tidspunkt jeg ikke har behov at for supplere med musik, snapchat, SMS mm. Af en eller anden årsag, gør det mig bare vildt afslappet og helt rolig. Jeg kan lukke alt omkring mig ude, og bare fokusere på hvor jeg sætter blyanten. Jeg er vildt med, at noget vokser under min blyant. Ansigtsudtrykket bliver aldrig som jeg gerne først vil, og resultatet overrasker mig altid. Jeg er på ingen måde en stjernetegner, men derfor vil jeg alligevel dele lidt af mine streger. Smukt er det ikke, men det er måske heller ikke det der er meningen  (-:

1234 123

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Onsdags album - Simon & Garfunkel