fil2

Jeg hedder Carla og er født i foråret 1999.

Retrocarla startede i vinteren 2014, og blev født ud af min store kærlighed og passion for musik og kultur. Bloggen er for mig en forfærdelig tidsstjæler i mit liv som gymnasieelev, men også en nødvendighed. Mit kreative rum! Her starter jeg små, kreative projekter, anmelder film og albums, sætter ord på ungdommen og deler en masse god, dansk kultur.

Min kærlighed til musik tog for alvor fat, da jeg stødte på John Lennon’s Imagine en vinterdag som 13 årig. Jeg blev helt fordybet i Lennon og hans vej til musikken og folket. Dernæst The Beatles, Pink Floyd, Simon & Garfunkel, Gasolin’, Savage Rose og jeg ku’ blive ved..

Musik giver mig så meget energi, glæde og overskud i min hverdag, at jeg har brug for at fordybe mig endnu mere, end jeg gør ved at lytte. Det gør jeg ved at sætte ord på musikken, og ved at dele den med jer.

Jeg drømmer om at lave film og anmelde musik på fuldtid – men nu skal jeg lige blive student først ..