Kuk kuk sommerferie

Tilbage på visit – så kører bussen igen

Ja det er tyndt med blogging i øjeblikket, jeg har lidt ondt i maven over ikke at have tid til lige præcis det, jeg måske aller helt ville have tid til. Over en uge uden net i sommerhus, hvor jeg størstedelen af tiden, egentlig bare dalre rundt og slapper den, så vil jeg altså blogge!

Danmark svigter og min farve er langt under det gennemsnit, jeg ellers normalt syntes at have lagt, og øv for det. Men heldigvis er der nu kun lige under tre uger til, at jeg står i Kansas med solen i nakken, og med en helt ny familie at forholde mig til – NICE! I morgen tager vi et tur til Jurs Sommerland med la familia og min veninse, og derefter skal jeg afsted på camp, med nogle af de andre tosser, som også har lagt anker langt fra regnfulde DK hele næste år.

Men kuk kuk lille-bloggen, og vi ses snart igen!

7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kuk kuk sommerferie