Fire formidable | Blog-læsning

Pink Floyd på Papir? // Julien Pacaud

Hold op det er længe siden jeg sidst har delt noget kunst-inspiration med jer! Jeg faldt over Julien Pacaud helt tilfældigt, men blev ret hurtigt fanget af hans psykedeliske verden. Hans collager er fantastiske, ekstremt indlevende. Det vilde er, at især det første billede i mit hoved, skriger af Pink Floyd. Alle deres psykedeliske numre, nok som Shine On You Crazy Diamond og Marooned, wow det er identisk, på trods af de vidt forskellige udtrykformer. Sammenligner man med nogle af Pink Floyd coverne (nok ikke lige de to nedenunder), er der også en stor lighed, måske han har hentet inspiration derfra? Jeg tænker mest Wish You Were Here coveret eller billeder fra filmen ‘The Wall’.

I kan jo tage et lyt og se (-:

Julien Pacaud 1

Julien Pacaud 4

Julien Pacaud 6

Julien Pacaud 9

Julien Pacaud 10

612c217c4a0073bc-Missing-Process-Julien-Pacaud

 

Se mere af Juliens arbejde HER. 

Du kan også følge mig på spotify HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fire formidable | Blog-læsning