Pink Floyd på Papir? // Julien Pacaud

5 grimme tendenser

UNDSKYLD hvis nogen føler sig stødt, det er jo heldigvis bare min mening, mange deler tilsynladende den modsatte, hvis man kigger på gadebilledet – og så tag det hele lidt med et gran salt (-:

kbh

1. Robotskoen

Åh nej .. Det startede med nike Hurricane, derefter blev det til de endnu mere kodylt voldsomme 80’er nike og puma modeller, så som Nike air max 95. Så hopper jeg hellere i mine gummistøvler. Det er alle de københavnere der smitter os, sikke en skosmitte, tak til Citybois og Scarlet Pleasure.

2. Tattoohalskæden

Min tid med tattoo-halskæden var forbi allerede i 2. kl, da alle og enhver af mine veninder havde en. Men altså, jeg har hverken ambitioner om ankel, armbånd eller halsæde-modellen. Nej tak herfra! Der er sagar nogle som render rundt med flere på, på én gang i forskellige farver, ih hvor grunge – eller..

3. TO huller i de sorte jeans

Jeg overhørte to pigers på strøget en dag, og det var faktisk ekstremt komisk. De havde begge to sorte, tight Dr. Denim jeans på, begge med et stort hul ved hvert knæ. En tredje veninde kommer over til de to, tilsynladende også med hullede, sorte Dr.Denim. Straks kommenterer den ene veninde, at hun er vildt fash at hun tør skille sig sådan ud, hun har nemlig kun ET stort hul ved knæet. Jesus …

4. DAY tasken

Hehe, behøver jeg at sige mere end instagram og 12 årige piger? Heldigvis er den vist dulmet igen, den taske. Gudskelov!

5. ‘Sportsidioten’

Igen en københavnersmitte der har rumsteret alt for længe længe, hvorfor mon den stopper igen? Altså, outfittet. Stan Smith sneaks (det kan også nemt være robotskoen, hvis man er en rigtig københavner), bukserne fra nr. 3, POLO skjorte, trench coat (ja, også drengene) eller bomberjacket og selvfølgelig Polo eller Nike kasket. Den er i vinkel.

Come on mand, det ligner mest af alt en sportidiot der er gået galt i byen og har glemt sine shorts.

Men altså helt ærligt, så siger det her nok mere om mig, end det gør om jer der følger trenden. Jeg hader generelt trends og alt hvad der begynder at forme sig til noget mainstream, holder jeg mig langt fra. Måske har jeg en forbi?

2 kommentarer

  • Aarhuspigen

    Tattoo-halskæden er simpelthen den værste tendens! Fatter ikke hvordan den har fået et comeback! Føj 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pink Floyd på Papir? // Julien Pacaud