Rejs med AFS

Med fokus på: Blå Nætter

Blå Nætter

Det danske up-come hav skylder indover land i disse tider, fulde af dytige tekst-magere og komponister, der har styr på deres håndværk og en masse på hjerte, som vi gerne lytter til.

Et af de mere uhørte up-come bands er den danske folkinspirerede rock gruppe, Blå Nætter, som jeg netop stødte på mandag aften. De læner sig tæt op af danske Ulige Numre eller Folkeklubben, men i en mere usleben udgave. Der hviler en spillemands-vibe over bandet, der frigør det danske sprog og gør det uslebne og rustikke, til noget nær fint og sanseligt.

Blå Nætter består af  Simon, Jacob, Andreas, Mads og Christian. Bandet har, i 2013, taget navneforandring fra Simon Olsen & Oplevelsen til nuværende Blå Nætter, efter de vandt Vig Festivals Talentpris 2012. Efterfølgene fik bandet helt ny lyd, og udgav så debutpladen Hvorom Alting Er, i sommeren 2015. Blå Nætter har netop udgivet singlen Plads Til Tårer; et smerteligt, melankolsk nummer, der lyder mindre usleben end før, hvilket klæder bandet.

Jeg ser frem til mere fra Blå Nætter, og i mellemtiden, syntes jeg du skal tjekke dem ud.

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Rejs med AFS