Lørdags-opfordring

Idolernes idoler

Jeg har i en måneds tid, skrevet på og planlagt mit nye projekt, Idolernes Idoler. Idol og inspirations-tænkning, gennem række interviews med anerkendte danske kunstnere, mest af alt musikere, og med personer fra mit eget liv. Jeg har lavet aftaler med nogle vildt spændende, inspirerende mennesker, og jeg glæder mig meget til at dele deres ord med jer. Derfor, et billede af en af mine egne helte og idoler, John Lennon. Projektet kommer til at vare til engang ind i foråret, og jeg håber i vil læse med.

Ellers vil jeg såmænd’ bare ønske jer en rigtig glædelig søndag!

John Ono Lennon, MBE (born John Winston Lennon; 9 October 1940 – 8 December 1980) was an English musician, singer and songwriter who rose to worldwide fame as a founder member of the Beatles, one of the most commercially successful and critically acclaimed acts in the history of popular music. With Paul McCartney, he formed one of the most celebrated songwriting partnerships of the 20th century. Died age 40 - gunshot.:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lørdags-opfordring