Helt nede fra min storetå

Tre fabelaktige julegaver

De tre musik-relaterede julegaver, som jeg blev særligt glad for i år!

Paul McCartney biografi

Image result for philip norman paul mccartney

Fandmer’ en tyk basse på 716 sider(!!)

“I 2013 gav Paul Mccartney sin godkendelse til, at Philip Norman, som han ellers havde et gammel uvenskabmed, måtte skrive denne definitive biografi som hans liv. Resultatet er et mesterligt portræt af en af alle tiders største sangskrivere, en sammensat og usikker arbejdsnarkoman, der inderst inde stadigvæk kæmper for at bevise sig selv, ligesom da han var teenager”

Jeg er kun lige begyndt på bogen, og glæder mig til at komme endnu tættere på selveste Sr. Paul Mccartney. What a pleasure!

Find bogen HER

You Want It Darker(2016) med Leonard Cohen på Vinyl

Image result for you want it darker

Ifølge mig, er Cohens LP, som jeg vist har snakket om flere gange allerede, årets absolut bedste album anno 2016. Som tidligere beskrevet, er Cohen stemme som en tyk dyne om sjælen, særligt på pladen her, og det siger ikke så lidt. Cohen har simplificeret sig selv i en grad, der sætter streg under lyrikken og det smukke ved pladen. Et mesterværk!

Dobbelt album ‘Live Sådan'(1976) med Gasolin på Vinyl

Related image

Optagelser fra Gasolin’s livekoncerter på deres danmarksturnet i vinteren 1976. Alle de gode, gamle melodier er at finde, og så endda med ekstra live-energi og charme oven i hatten, på ægte gasolin’ manner.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Helt nede fra min storetå