Tre fabelaktige julegaver

Retrocarla på INSTAGRAM

Så er bloggen sørme også kommet på los instagramos, til alle jer der ikke gider bloglovin’. Jeg kan se at nogle af jer følger lidt med på min private instagram, men nu har jeg altså valgt at gøre den privat og har lavet en separat profil til bloggen. Så er der mulighed for at komme med ‘backstage’, og følge lidt med i nogle glansbilleder af mit liv, til jer der har lyst. Derudover opdaterer jeg også, når jeg ligger nået nyt op på bloggen. Og nu skal min mobil vist i en lader.

Følg med på instagram lige HER

15785703_1172141432906301_1066671796_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tre fabelaktige julegaver