Fantastiske SKAM alternativer på DANSK

Helt nede fra min storetå

Det er over to år siden at jeg grundlagde retrocarla, og virkelig meget er sket med både bloggen og jeg selv siden da. Det startede en decemberdag, hvor jeg blev enig med mig selv om at min stil og musiksmag var så sprød, at jeg simpelthen blev nød til at dele den med verden. Sådan funger tingene bare ikke, og mig som mode-skribent, dét var ikke meant-to-be. Overhovedet!

Mén, selvom at jeg gennem de sidste to år har været igennem både fashion, foto-kunst, billedkunst, film, litteratur og musik, så syntes jeg alligevel at retrocarla er blevet en lille lomme i de kæmpe bukser kaldet internettet, hvor jeg kan fortælle, inspirere og stille spørgsmål. Og dét er jeg faktisk meget glad ved, og egentlig også stolt af. Særligt er jeg glad ved, at i er nogle mennesker derude som læser det ting jeg skriver, og som også sætter pris på det og tager det med jer. I løbet af i år har jeg modtaget mails og kommentarer fra jer af, som virkelig har motiveret mig og fået det til af boble i maven! Jeg tror næsten jeg ved hvordan Bob Dylan havde det, da han vandt nobel-prisen i år.

Næste år bliver måske et helt nyt år på bloggen, med nye emner og projekter, måske ikke. Heldigvis så er der et helt 2017 foran mig, og en hel masse ord, som med sikkerhed ligger og venter på at blive skrevet ned og læst af jer. Tusind tak fordi i gider, helt ærligt. Det gør mig simpelhen bare glad, helt ned i min storetå!

(nedenfor, et sjældent og lidt kikset jule-webcam-selfie med ondt i risalande-tarmen, men glad i storetåen.

win_20170214_16_06_46_pro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fantastiske SKAM alternativer på DANSK