Spids ører

Tribute to Leonard Cohen

Image result for leonard cohen

Jeg tudede hele morgenen, d.10-11, da nyheden om Cohen kom ud. Det er så underligt, når ens daglige inspiration dør, men stadigvæk lyder identisk. Jeg har i ugerne op til, lyttet meget til hans nye album (som jeg har skrevet om HER) Årets absolut bedste plade i mine øre, Cohens tekster er simplificeret helt ind til benet af manden. Det er noget ganske ordinært. Og så, midt i glansen af hans nye plade, er han der slet ikke. Jeg ved slet ikke, hvorfor jeg bliver så ked af det, men det gør jeg. Jeg kender jo for filan ikke manden. Måske er det tanken om, at nu kommer der ikke mere nyt fra Cohen, punktummet er sat, og selvom det blev sat på aller fineste vis, er det trist. Selvfølgelig er det dét!

Jeg har samlet de 15 Cohen sange der betyder mest for mig, og som lyder bedst i mine øre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spids ører