Roger Waters om Donald Trump

Highlights fra Cohens nye plade

Image result for leonard cohen you want it darker

d.12 oktober udgav Leonard Cohen en sand perle, albummet “You Want It Darker”. Jeg føler mig slet ikke kvalificeret til at kunne komme med en anmeldelse af pladen. Ind imellem skal man bare lade musikken tale, og lukke ned for alt den støj af ord, der kan ændre ens opfattelse af noget smukt. Jeg syntes, det er den bedste plade der er udkommet i år, overhovedet. Det føltes som om Cohen’s stemme er en stor dyne, som min mor beskrev det. En dyne som bare omfavner alt indeni.

Her er de numre, jeg syntes fortjener en ekstra applaus. Jeg bliver i hverfald tryllebundet uden lige.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Roger Waters om Donald Trump