12 COOL band tees

NYT PÅ RETROCARLA

Monica+Zetterlund+i+Kungsan

En glad Monica Zetterlund til alle, der ikke orker mandag i morgen!

Så er jeg færdig med omlægning af bloggen, og har brugt – bogstavelig talt – hele weekenden på at tegne og gøre ved, for så at nå frem til, at det blev en lille rød bus der gik med sejren og har fået plads på min header. Jeg skrifter heller ikke navn alligevel, selvom jeg pludselig syntes jeg var aalt for voksen til at hedde noget så cringe som retrocarla..

Men RetroCarla er vel også mit brand, og dét der kendetegner min blog. Så det bliver ikke en navneændring, der siger farvel til fashion delen på bloggen, det blev altså en rød bus. Og det er ikke fordi jeg begynder at blogge om brugte folkevognsrugbrød i lækre pastelfarver, men fordi at der ikke længere hører fashion inde under mine blogger kategorier. Jeg har så meget andet, mere spændende og mere vigtigt, jeg meget hellere vil skrive om.

Så velkommen til RetroCarla – nu en mode verden fattigere, og en glad Carla rigere. Sorry til dem der godt kunne lide mine outfitbilleder .. Men det hørte nok min folkeskole tid til, tbh.

Vi ses!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

12 COOL band tees