LENNON FYLDER 78 - fem fantastiske

Lyden af orange efterår

Der er ikke så meget ‘kød’ på bloggen i øjeblikket. Den står lidt og vakler på playlister og små, mere eller mindre tynde indlæg. Jeg prøver og jeg arbejder på sagen. Her er (endnu) en playliste, som jeg har brugt noget tid på at sætte sammen, måske fordi jeg ikke havde postet noget i 27 dage og det er (tro det eller ej) begrænset hvad min samvittighed holder til. Alligevel syntes jeg, playlisten blev supér!

En blanding af alt muligt godt, som jeg lidt har nipset hist og pist fra alle mulige hjørner i musikken, alt godt fra havet, som man siger.. Alt fra Nick Cave, (meget aktuelle) Cohen, Love Shop, Søren Huss, Beck, The Everly Brothers mm. Èn stor rodebunke af dejlig musik. Lidt som efterårsfarverne, som er vidt forskellige, men hvor alt det orange, gule, brune og grønne alligevel komplimenterer hinanden og er en fryd for øjet(øret).

Enjoy 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LENNON FYLDER 78 - fem fantastiske