Unge drømme og inspirationskilder // FOLKEKLUBBEN

12 COOL band tees

Jeg elsker fan-shirts med musikere på, selvom jeg i virkeligheden kun har fire af slagsen. En med Dylan, Band Of Horses, den klassiske blå og gule Nirvana og en long sleeved med John Lennon og Yoko Ono på, “War Is Over”.

Her har jeg samlet lidt af de t-shirts (+ to longsleeved) som jeg i hvert fald godt gad rende rundt og spille cool i. Jeg har ikke sat shop til hverenkelt item, da de alle sammen kan findes på ebay eller etsy, under hverenkelt kunsternes navn.

yes

 1. David Bowie  2.Beck  3. Pink Floyd  4. Freddie Mercury  5.Oasis  6.Bob Dylan  7.The XX  8. Pink Floyd, The Division Bell 9. John Lennon 10. Elvis  11. Fleet foxes  12. Guns n Roses

2 kommentarer

  • Lifestylebloggerne

    De er virkelig fine! Er helt vild med den sidste <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hvor dejligt, det er jo også en af de gode klassikere! Jeg kan selv ret godt lide den blå Oasis shirt. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Unge drømme og inspirationskilder // FOLKEKLUBBEN