Månedens album 01 - LAVA

NYT MUSIKPROJEKT PÅ BLOGGEN // UNGE DRØMME & INSPIRSTIONSKILDER

NYT MUSIK PROJEKT

Kære Bloggen, jeg er glad for at kunne fortælle jer at jeg har arbejdet på et nyt projekt på bloggen, der kommer til at handle om MUSIK. Eller rettere – musikere.

Jeg har fået kontakt til en håndfuld dygtige, danske musikere, og fået muligheden for at stille dem nogle spørgsmål omkring inspiration og musik-drømme. Hvilket album har haft størst betydning, hvilke musikere har de kunnet identificere sig med, og hvordan kom de videre fra at være unge drømmere, til at kunne kalde sig selv for musikere. Jeg kan fortælle at det bl.a. er bands jeg tidligere har skrevet om.

Hæng på!

tumblr_obwvg9MJJi1rpqdi8o1_500

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Månedens album 01 - LAVA