Ear-project // One step closer

What about bloggis? // Et år i Kansas

kansas

EN dag til, at jeg er smuttet i det der føltes som forevigt – 11 måneder til The US. Jeg glæder mig som en vanvittigt, men mere om dét senere.

Jeg har så godt som solgt min sjæl og tid til lille bloggis de seneste – øh 9 måneder(!?!?) Og selvfølgelig er det slut nu, for altid. Jeg lukker og slukker butikken, og så må i finde noget andet af følge med i 🙂

Nej

Jeg har selvfølgelig tænkt mig at forsætte på min lille stolthed, og meget store passion. Jeg er tvunget til at lave lidt om, da jeg ikke har fritid dernede, i samme grad som herhjemme. Jeg kan desværre ikke love hverken jer, eller mig selv noget omkring hvor ofte jeg vil opdatere – desværre! Men jeg vil opdatere bloggen så ofte som overhovedet muligt, og få taget en masse herlige billeder, og sprede masse Kansas-vibes når jeg kan og har lyst!

Jeg har skrevet en række indlæg herhjemme, som jeg har gemt til lidt ‘stuff’ de første 14 dage, hvor jeg gerne vil være ‘blogfri’ – og så får i jo lidt ekstra fra min sommer i Danmark, selvom jeg egentlig er i Kansas.

Alle mine indlæg om mit år i Kansas kommer til at ligge under kategorien Kansas-Living, som i kan klikke jer ind på, hvis i senere hen får lyst til at læse om mine experiences (-:

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ear-project // One step closer