Lately on INSTAGRAM #2

Indretningsplaner // Nordisk-boho-70’er?

Indlæg skrevet d. 10/8 

Jeg har tænkt meget over mit værelse og dets indretning. Jeg forholdsvis glad for mit værelse og mit beatles tapet, min rustikke ølkasse-skoholder og alle mine plakater og vinyler der også giver lidt til stemningen. Men når jeg om 11 måneder er hjemme igen, har jeg lovet mig selv at køre den helt hjem med indretning – jeg ér trods alt blogger?

Jeg bliver altid irriteret når jeg ser rundt på mit værelse og mit enormt enkle, hvide ikea-skrivebord, som jeg gerne vil have gult, eller mit KEDELIGE skab og bord. Selvom der er spicet op med diverse æsker, lyskæder mv. er det bare ikke rigtigt fedt, eller sådan helt personligt nok. Jeg syntes mit værelse er for alt anonymt og nordisk, og det passer bare slet ikke til hverken min person, eller til min stil. 

Jeg er stor tilhænger af 60-70’ernes retro indretninger, og jeg elsker karrygul, de mørke fjernsynsreoler og lamperne. Derudover syntes jeg også godt det kan blive lidt ‘for’ hyggeligt, og jeg syntes også nordisk indretning er noget at det smukkeste – så længe det ikke er FOR hvidt og enkelt. En blanding af de vilde retrofarver, men noget hvid, sort, rette linjer, rustikke bøjler og måske et tøjstativ at egetræsgrene. Jeg glæder mig i al fald til at være 1. g’er i et lækkert værelse – om 11 måneder, altså (-:

pinterestt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lately on INSTAGRAM #2