Den hårfine blogger-balance

Læseferie i billeder

I morgen får jeg sommerferie, og jeg er done med alt der hedder afgangsprøver, folkeskole, oplæsning og lektier .. Det er fantastisk, også selvom jeg har hygget mig gevaldigt i min læseferie (læs: lidt for meget hygge, knap så meget læsning) Nå, men de dage jeg ikke har læst sammen med veninder, har jeg faktisk også hygget mig, selvom man hurtigt bliver træt af at være så meget alene hjemme. Jeg har bl.a. brugt tiden på at gå lange ture – verdens bedste måde at få lyttet til musik på, spillet guitar, set gamle 80’er film, læst mode blade og selvfølgelig brugt tid på bloggen og de kommende projekter. Det har mest af alt været en lille optakt til den ‘rigtige’ sommerferie – jeg er i vildt god sommerferie-‘form’.

læseferie

 

 

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Den hårfine blogger-balance