Blåt på sort // Boho-inspireret outfit

Den skæve & den ordinære

Indenfor modebranchen fylder modellerne jo en væsentlig del, hvilket jo bare er som det er. For mig at se, er der lidt to typer modeller. Der er de meget ensartede, harmoniske modeller, som størstedelen af modeller jo i virkeligheden er. Det er oftest også derfor, at vi ikke bider mærke i dem, fordi de ikke har noget skævt, skørt eller uharmonisk over deres billeder, udtryk, ansigtstræk mv. Derudover er der de modeller, som netop har det skæve, skøre, klodsede, maskuline, udtryksfulde, you name it! – men som bær’ det enormt fedt. Et eksempel på typen kunne selvfølgelig være smukke Cara Delevinge, hvorimod den anden type nok mere ville være, også meget smukke Josefine Skriver, med de meget harmoniske, fejlfrie udtryk og ansigtstræk. Caras ansigt er på mange punkter også enormt harmonisk, men hendes udtryk er mere ranglet og skævt, langt mere end Skrivers er. Det er helt sikkert også dét der gør Cara så populær. Hun får netop tildelt alle de skæve, vilde og mest eksklusive, udfordrende jobs, hvorimod Skriver basically får beauty og reklame jobs, altså de mere ordinære h&m reklame jobs.  Dermed ikke sagt den ene er dygtigere end den anden, men selvfølgelig er jeg mest til Delevinge-typen, jeg syntes først moden er mode, når den er skæv, eksklusiv, vild og modig.

Et eksempel på en model, som jeg udover Cara Delevinge, er enormt vild med – Freja Beha! De fotojobs hun ofte får tilbudt, ligger sig virkelig tæt op af min egen stil, og selvom den nok er svær at definere, syntes jeg virkelig hun er en passioneret, og enormt smuk model og modeikon.

 

freja-beha-erichsen-glen-luchford-vogue-uk-june-2015-4

 

img-fade-to-black_085431367165

 

Tom-Ford-Eyewear3

 

terryrichardsoncrime7a

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Blåt på sort // Boho-inspireret outfit