På sådan en sommeraften // Outfit

Saved items on ASOS

Udover sådan fysiske butikker, er ASOS et af de eneste steder jeg shopper online. Priserne er fantastiske – man kan seriøst ligne noget fra Elle, for bare nogle hundrede kroner. Asos er også usædvanligt gode til at opdatere sig på moden og de nye trends, samtidig med at de også har en masse gode tidsløse basis vare. Jeg elsker selv at tjekke folks saved items ud, så her får i et lille udpluk af mine. Det tager mig evigheder af linke til alle tingene, fordi min computer er træt i dag – åbenbart. Hvis i mangler link til en specifik ting, er i velkommende til at skrive det i kommentaren, så linker jeg til den.

Forresten – tak til alle de nye hoveder der er kigget forbi i dag, bloggen er jo sprunget helt i luften!

tøij

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

På sådan en sommeraften // Outfit