Tilbage til 80'erne // Dengang verden var i farver

Outfit // Brændte 70’er farver

Endelig tid til et nyt outfit indlæg, som der i den grad har været mangel på. Jeg har været ude og forsøge mig med et andet outfit, for en uges tid siden, men så passede håret og humøret ikke lige, hvilket selvfølgelig resulterede i en endnu længere ventetid. Anyways, nu er det her, og jeg håber i syntes om det.

Jeg er giga fan af 70’er bukser, brændte farver og den lidt klodsede deforme skotrend. Faktisk tvivler jeg på, hvor meget jeg kommer jeg at gå med shorts i år, fordi jeg virkelig bare er glad for gigantiske løse bukser, i alverdens farver. Jeg har faktisk levet lidt i mine oranger bukser, og jeg må nok investere i et par mere, hvis de skal holde resten af foråret.

DSC_0569 - Kopi

 

DSC_0550 - Kopi

 

DSC_0574 - Kopi       DSC_0581 - Kopi

 

DSC_0537 - Kopi - Kopi

 

DSC_0556 - Kopi

 

DSC_0594 - Kopi

 

DSC_0598

//Bukser – H&M // Ur – Asos Marketplace // Sko – Asos // Halskæder –  Charlotte Skak // Denim Jakke – Vintage // Poncho – Samsøe Samsøe //

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tilbage til 80'erne // Dengang verden var i farver