Outfit // Brændte 70'er farver

Forelsket i fjenden..

Øv for Gannis nye kollektion, jeg kan næsten ikke holde hovedet koldt. Egentlig skulle jeg helst blogge om vintagetøj, eller i hvert fald om nogle mere billige, originale alternativer til Acne, Stella Mccartney , Ganni, you name it.. Men nu er jeg endnu engang faldet pladask for fjenden, den dyre og møglækre nye kollektion. Primært er jeg virkelig betaget af de blå blonde smækbuker, av for den de er pæne! Men, jeg må nok vente med at finde dem på trendsales om nogle måneder .. Grr

Og hvis nogen af jer heldige møgunger alligevel har pengepungen fuld, så får i linket til den blå skønhed lige her

gannii

 

 

2 kommentarer

 • Haha, jeg kender godt det med, at man kommer til at kunne lide noget, der ellers er helt omvendt af det, man plejer 😀

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Retrocarla

   Helt sikkert – for mig handler det desværre bare mere om, at de ting jeg nogle gange ender med at syntes bedst om, også er det dyreste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Outfit // Brændte 70'er farver