Freja Beha // Hvis man nu selv måtte bestemme

ER MODE FOR ALMINDELIGE MENNESKER?

salvation mountain

Nej hvor blev jeg glad da jeg læste SilleWho’s indlæg om, hvorvidt mode er for almindelige mennesker, eller ej. Sille har jeg fulgt gennem flere år, og hun er i hvert fald en af de øverste på min liste, over favorit bloggere.

Jeg har selv tænkt over at skrive netop samme indlæg, egentlig var jeg begyndt. Jeg ville gerne tage debatten om mode op, endnu en gang.

Hvor er moden? Hvem har den? Og hvem skal man være, for at kunne have den, eller bære den?

For man skal sku være lidt tosset, hvis man vil være et modemenneske. Har du nogensinde spurgt dig selv, om du turde kaste dig ud i moden? Her snakker vi altså hverken citybois 80’er look, Ralph Lauren, Lacoste, Nike Hurricane, – u name it! Nej, vi snakker mode, og moden, dén er altså ikke for almindelige mennesker. I hvert fald ikke hvis du spørger mig eller SilleWho.

Hop ind og læs det yderst velformulerede, gennemførte, provokerende og ikke mindst sande indlæg, lige HER.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Freja Beha // Hvis man nu selv måtte bestemme