FØDT I DET FORKERTE ÅRTI // RETROENS MAGI

UGENS INSPIRATION // NATALIE FOSS

Tid til ny ugen inspiration.

For et par uger siden opdagede jeg Natalie Foss illustrationer, og syntes vel egentlig bare de var vildt tiltalende og herlige. Hendes farvekombinationer er jeg ret vild med, og så de skøre motiver, som dukker op rundt omkring på portrætternes tøj . Natalie har en virkelig god streg, og selvom stilen ikke er helt original, syntes jeg alligevel hun sætter en pænt, personligt og levende præg over hendes små kunstværker – Jeg er fan (-:

“I work mostly with color pencils and colored paper, with focus on feelings and expressions. I usuually find inspiration in people, music, animals, subcultures, feelings, fashion, thoughts and a good cup of coffee. I love colours, faces and quirky things, and enjoys experimenting”.

Illutstrations by: Natalie Foss

iloveillustration_natalie-foss-2 iloveillustration_natalie-foss-4 iloveillustration_natalie-foss-5 iloveillustration_natalie-foss-8 iloveillustration_natalie-foss-9

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FØDT I DET FORKERTE ÅRTI // RETROENS MAGI