UGENS INSPIRATION // THEFASHIONGUITAR

Tre numre der gør mig glad

sunshine

 

Musik kan virkelig ændre mit humør, en enkelt sang kan på få minutter vende en negativ situation til noget federe, eller bare gøre en god dag bedre. De her tre numre gør i hvert fald mig happy, og minder mig egentlig også bare om hvor fedt der er at være til. Det er ikke fordi jeg lytter specielt meget til hverken Slade eller noget af de andre, men lige de tre sang trykker altså på min glad-knap. Det er faktisk spøjst, mange musikere har hver deres humør-knap – det lyder lidt tosset! Jeg bliver altså ret tænksom og indelukket når jeg lytter til Pink Floyd, mens Beatles har helt modsatte effekt på mig.. Skørt!

Rich Girl – Daryl Hall + John Oates

Sunshine Reggae – Laid Back

Far Far Away – Slade

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

UGENS INSPIRATION // THEFASHIONGUITAR