Tre numre der gør mig glad

Et billede af Carla, som det helst skulle være

rum1

 

Fik sådan lyst til at vise jer, hvordan jeg godt gad se ud. Som ung, eller måske generelt bare som menneske, er der enormt meget fokus på den udgave af sig selv man prøver at opnå, og så den man reelt er. Jeg har selv tusindvis at ting, som jeg gerne ville ændre, men også mange jeg sætter pris på. Nogle af de ting jeg måske sætter pris på nu, har jeg heller ikke altid sat pris på. Engang afskyede jeg mit gigantiske hestehår. Men der understreger simpelthen min person så meget, at jeg kan ligeså god være glad for det – det var jo mig der var den heldige vinder af det, dengang for 15 år siden.

Helst ville jeg gerne ses som Carla med styr på livet, styr på sine ambitioner, styr på tøjet, lektierne og fremtiden, oven på det – ligne en der har let ved, at have styr på et hele. Mén sådan er det selvfølgelig ikke!

Jeg er seriøst uordenlig, og enhver der kender mig godt ved, at jeg næsten altid er den med mest rod. Faktisk roder jeg lige meget hvor jeg er – hos en veninde, omklædningsrum, badeværelset, i stalden, ja, lidt over alt. Det siger måske også noget om mit rodede hoved, fordi oppe i toppen af mig, er der langt fra foldet sammen, ryddet og nydeligt. Faktisk er det nok dér, at jeg roder aller mest. Nogen gange roder det så meget, at jeg falder over alt mit forvirrende rod og bliver godt gal. Så rydder jeg også op, men det kan være svært at rydde på i hovedet, for det skaber oftest bare en ny idé, som senere bliver til en dårlig samvittighed og en endnu større rodebunke.

Men nogen fordele er det også ved at være rodet oppe i hovedet, der er på en måde lidt flere muligheder. Man kan vel sammenligne mit hoved lidt med en stor stjernehimmel. Stjernerne blinker hist og her, hulter til bulter, men hver eneste stjerne og idé er ganske vild og gennemtænkt. Så vild, at de nogen gange må kasseres.

 

Men skulle jeg tage et billede af sådan som jeg gerne ville se ud oppe i hovedet, så er det sådan der. Ordenligt, men også lidt rodet. Jeg vil gerne drikke Te, læse Herman Hesse, blogge hver eneste dag, være verdensmester på guitaren, have pæne, lyserøde blomster som aldrig visner og lytte til Carole King og Pink Floyd dagen lang.

Ganske enkelt (-:

Hvordan skulle dit perfekte jeg se ud på et billede?

 

 

4 kommentarer

 • Elsker det billede. Det er virkelig fint. Jeg kender godt det med, at være et rod i hovedet selvom man gerne vil have styr på alting. Jeg synes det er blevet bedre i takt med at jeg er blevet ældre, i hvert fald et mere organiseret rod. Super fint skrevet, elsker sammenligningen med stjernehimlen (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Fedt billede og fedt indlæg, god skrevet!

  Jeg har det på samme måde ved rørende mit syn på mig selv. For nogle år siden hadede jeg mine modersmærker, men nu elsker jeg dem. De viser hvem er jeg og at jeg stiller mig på fra mængden. Hvilken jeg elsker.

  Kig gerne forbi:
  http://www.katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Retrocarla

   Det er vanskeligt at elske sine særheder, men herligt når man lærer det. Tusind tak for din søde kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tre numre der gør mig glad