Er jeg den eneste med sommersavn?

Ugens inspiration – MASHA REVA

Kære, søde læsere .. Jeg er så beæret over den opmærksomhed og respons jeg får på bloggen i øjeblikket, både over mail, men også herinde. Tusinde, tusinde tak – jeg er enormt taknemmelig, det er en ære at kunne inspirere.

Umiddelbart er mine to udgangspunkter på bloggen, musik og retro mode. Det har kørt fantastisk, men man kan altid udvide horisonten lidt. Jeg har trådt varsomt, for ikke at rode hele mit liv over på bloggen, for det kan hverken jeg eller nogen læser overskue. Det er vigtigt, blog har sine kendetegn og her er det jo bare retro i form af musik, og mode. Mén, nu vil jeg altså udvide det lidt.. Fra nu af,  vil jeg derfor så vidt muligt lave en dagens inspiration,som udkommer ugentligt akkurat som ugens album gør. Den bliver lidt bredere og kan være alt fra kunst, en dygtig blogger, en bog eller måske en veninde mm.

Så, i dag står den på en fantastisk dygtig fotograf/kunstner, og jeg forguder nærmest hendes fantastiske idéer. Stilen er farverig, blomstret, abstrakt og sindssygt fash og stilet.

Se mere af hende lige her;

http://www.mashareva.com/main/

Masha Reva 5

Masha Reva 1

Masha Reva 2

Masha Reva 3

“Merging” by Masha Reva

Fashion editorial in Contributor Mag

Photo by Synchrodogs

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Er jeg den eneste med sommersavn?