Paul Simon // En af dem der sidder fast

Ugens inspiration // Bloggere

Tid til ny ugens inspiration, og  jeg tænkte at det var tid til at dele en af de bloggere, jeg selv henter inspiration fra og som bare gør mig motiveret til selv at blogge.

Bell’s Fashion er seriøst vildt – hun er virkelig cool! Det kan godt være, at jeg får af vide at min stil er ret tosset – måske ligefrem en afspejling af min personlighed, på nogle punkter. Men i forhold til Bell’s Fashion, er min stil helt i bund, Bell er tosset – og så afspejler hendes stil noget enormt personligt og modigt.

Jeg syntes hun er fantastisk – og tosset 🙂

Hendes blog kan du finde lige her;

http://bellsfashion.blogspot.dk/

2 1

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Paul Simon // En af dem der sidder fast