Indie Jewelry - Billige smuthuller

Paul Simon // En af dem der sidder fast

Årh livet er godt en lørdag eftermiddag på værelset, med røgelsespinde, en stak nye (brugte) vinylplader, te med honning og graceland på yndlings maskinen. Af en eller anden finurlig årsag, giver det mig en vild motivation til at hylde en af mine yndlings, en af dem der måske sidder fast for evigt; Paul Simon.

Tidligere har jeg skrevet om Simon & Garfunkels Sounds Of Silence, og det er nok også derfra de fleste husker Paul Simon, med Art Garfunkel. Den ene halvdel af den unikke Tom & Jerry lyd, som de to på magisk vis, formåede at skabe.

Men det er heller ikke helt uden grund, at det ikke er Art Garfunkel jeg vil skrive et indlæg om, måske har han bare ikke dét det. Det der som bl.a. Lennon, Hendrix, Bob Dylan havde(har) og som Paul Simon havde langt, langt mere af end Art Garfunkel. Paul Simon var vel motoren bag Simon & Garfunkel, både når det gjaldt sangskrivningen, men har var måske også lidt den, der især til sidst måtte puffe lidt til Art, som søgte mere i retning af teater branchen – hvilket alligevel aldrig rigtigt lykkedes for ham ..

En af de ting, jeg tror har skubbet Paul Simons stjernestatus i vejret som solo artist, er at han overrasker. Hvem havde forventet en plade som Graceland, efter det han lavede med Garfunkel. Han går lidt i mod strømmen, men ydmygt og stilfærdigt.

For mig, er han en stor inspiration, og en jeg har lyst til at dele med jer på bloggen. Han er også en af de kunstnere som nok mere skal opleves gennem musikken, for at danne et personligt indtryk, end man skal læse om hvad andre tænker og mener om ham – derfor bliver indlægget ikke meget længere.

Paul Simon kommer til Fyn og spiller “On Stage Together” med Sting, hvor der bl.a. bliver spillet nogle af deres største hits. Jeg tuder, hvis ikke jeg ender med at kunne være der …..

Forsat en dejlig søndag aften, og undskyld for det lange pusterum mellem indlæggende de sidste uger. Nu er jeg propfyldt med ideer og klar til at skrive, dele og inspirere igen.

 

<3

paul simonpaulsimon-624-1387465055

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Indie Jewelry - Billige smuthuller