Ugens inspiration - MASHA REVA

Ih ja, livet er skønt!

1

Årh ja, trods trætte ben, soltørt hår, bilkvalme og ingen internet (indtil nu .. altså) er livet nu godt nok, Israel er herligt. Jeg har endda fået lidt farve, nok mere minimalt end jeg selv tror, men alligevel! Lige nu er jeg træt, og gider ikke andet end at ligge ved siden af min bettebror og læse det nye Costume, mens han lige får opdateret FIFA spillerne. Vi bor vi i en lånt lejlighed, hvor vi bliver til mandag, hvorefter vi kører til et hotel og bor der sidste fire-fem dage – og jeg er nok mere hoteltypen, men det er jeg vist lidt alene om..

Der blev ikke mange fine billeder af de herlige palmer, eller det døde hav i dag, af ren og skær skræk for, at der kom sand i min kamera. Nu vil lige samle kræfter til en løbetur i morgen, hvilket jeg højest sandsynlig skal hives ud af sengen for at magte .. Men mon ikke det nok skal gå! Jeg har det fedt og håber i alle nyder feriedagene, om i så er på ski, hjemme eller ligger og damper på en thailandsk strand.

Btw, så tusinde tak for de mange tilmeldinger til min giveaway! Jeg har sendt en mail til to søde læsere, som begge blev glade.. Nogen gange glemmer man helt, hvor rart det er at give (-:

 

 

<3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ugens inspiration - MASHA REVA