Hvor er det vigtige blevet af?

Fucking fede pladecovers

Pladecovers er vel lidt en kunstform i sig selv – linjer, følelser og musik skal bryde gennem i ét billede. Nogle vælger at gemme det lidt bag et ensfarvet cover med en titel på, andre musikere vil hellere bare have sig selv, med en cool facade og nogle skaber noget i en helt andet retning. Af en eller anden grund, er jeg helt tosset med, når album coveret slet ikke passer til musikken. Jo mere mystisk og spøjst det bliver, jo mere nysgerrig bliver jeg.

Jeg har samlet lidt af de pladecovers som jeg selv, syntes gør noget fedt – ikke nødvendigvis et stort supplement til musikken på pladen, men måske bare som et prikken over i’et. Det er hverken de mest tossede eller mest enkle jeg har udvalgt, men er god håndfuld klassikere, som jeg bare syntes rigtig godt om. Sådan lidt et bredt billede på nogle de forskellige typer der oftest er. En lidt flabet Bruce Springsteen, lidt mere filosofisk uden på Dødens Triumf og et fantastisk portræt af Bob Dylan – han kan virkelig se  både skeptisk og cool ud, hvilket egentlig også passer meget godt på ham, primært den sidste (-:

– Og hold op, jeg gad god selv lave et engang!

coverpic

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvor er det vigtige blevet af?