Follow my blog with Bloglovin

Ur til ingen penge – vildt kup

Jeg er sku altid så heldig!

Endelig modtog jeg mit nye ur fra Asos Marketplace. Det blev sendt helt fra Japan, så der er gået en uges tid, selvom jeg fik mail om, at det kunne tage 14 dage. Win win!

Anyways, så havde jeg virkelig skruet forventningerne ned, da det jo både var brugt og billigt, virkelig billigt – 75 kr, 100 med fragt. Jeg blev virkelig positivt overrasket, fordi det faktisk er virkelig fint, og den lille blå detalje som jeg faldt for, er også lige så fin som på billedet. Kvaliteten kan jeg ikke udtale mig om endnu, men indtil videre er det altså fremragende! Jeg ved ikke rigtig om det er et ur til vil bruge til hverdag, da jeg også har et andet, men engang imellem. Jeg købte det mest for at afprøve om man virkelig kan købe noget så billigt, og alligevel funker det. Jeg må jo konkludere, at det var et vældig godt køb og i kan se frem til mange flere billige, men fine køb her på bloggen.

Det skal lige siges, at der er mange flere fine ure derinde, og det er bare med at slå til!

2 4

1

1 kommentar

  • I do not even understand how I ended uup here, but I thought this publish
    was great. I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous
    blogger in case you aren’t already. Cheers!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Follow my blog with Bloglovin