Oldemors 50'er kjole

To skøre vinterveninder

Vinteren er både den koldeste og mest deprimerende tid, samtidig er den noget af det smukkeste når der ligger sne. Sneen lyser ligesom alt det deprimerende væk, og skaber noget magisk og fint. Selvfølgelig skulle mit kamera luftes, og da mine sidste skud ikke var sindssygt vellykkede, prøvede jeg med ansigtsmaling igen igen. Ved sku ikke om det var særlig smart, for det var virkelig begrænset hvad jeg fik ud af det, alligevel vil jeg godt vise lidt af arbejdet (-:

6 4 5

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Oldemors 50'er kjole