Dead Poets Society

Hozier

Andrew Hozier-Byrne – manden bag storhittet Take Me To Church.

Han udgav i oktober et ganske fantastisk album, Hozier.

Albummet er vildt skønt, fordi numrene ikke ligger sig op af de trættende popsange som fylder størstedelen af hitlisterne, men det har sin egen klang. Det er en sammenkobling af en masse forskellige musikgenre – gospel, blues, rock mm. Jeg syntes faktisk stort set alle numrene er virkelig fede, men skulle jeg alligevel fremhæve et par stykker ud over Take me to church, må det være; In a Week, som er en meget fin duet med Karen Cowley, Angel of Small Death and the Codeine SceneLike real people do, fordi den er så fin og nærmest skrøbelig, og til sidst Foreigner’s god,  det er bare sindssygt sprødt!

Smut ind og lyt – er sikker på, han vil blive en ny hitmager i 2015.

1 kommentar

  • Hello! I’ve been reading your weblog for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from New Caney Tx!
    Just wanted to mention keep up the excellent
    work!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dead Poets Society